menu

Kaarten

Aanzoek gehad? Zwanger? Je bent in een ultieme hoerastemming en iedereen mag het weten! Een belofte van liefde en trouw of geboorte, het zijn twee bijzonder mooie gebeurtenissen. Die wil je natuurlijk aankondigen met een persoonlijke en hartverwarmende kaart die net zo intiem is als jullie trouwdag, net zo uniek als jullie lieve kleine spruit! Romantisch, strak, stijlvol, speels, vrolijk, modern… Wie kan zo’n kaart beter maken als jij zelf?

Zoek je inspiratie of heb je al ideeën voor jullie trouwkaart, kom langs en samen maken wij een ontwerp dat precies bij jullie en dat speciale moment past.

En wat is er niet leuker dan een geboortekaart te sieren met een schitterende professionele foto van jullie prachtige pasgeboren zoon of dochter? Wij komen een dag (of twee) na de bevalling langs en maken er terplekke een pláátje van! Alle gemaakte foto’s worden op CD meegeleverd bij de kaartjes. Bel ons voor meer informatie (078-6200101) of stap eens bij ons binnen om alle voorbeelden te bekijken.

/